top of page
dubbel glas

Dubbele beglazing en hoogrendementsglas plaatsen

dubbel glas

Enkel glas vs dubbel glas of hoogrendementsglas

Van enkel glas naar dubbel glas overstappen, last van condensatie tussen dubbel glas, verouderd dubbel glas renoveren, … Warmte niet door ramen en deuren verloren laten gaan? Dan is nieuw dubbel glas of hoogrendementsglas plaatsen altijd een slimme keuze. Hoogrendementsglas isoleert nog beter dan gewoon dubbel glas. Naast het vervangen van een gebroken ruit kunt u ook bij Dams Glascentrale aankloppen voor de complete vervanging van al uw enkel glas of verouderde dubbele beglazing.

Is uw woning al klaar voor morgen?

Waarom u zou kiezen voor nieuw dubbel glas of hoogrendementsglas?

Enkele voordelen:

  • Geluiden, warmte en koude worden buiten gehouden: Storende geluiden van buitenaf worden geweerd. In de winter blijft het binnen warm, in de zomer aangenaam koel in huis. Dit alles zorgt voor een maximum aan wooncomfort.
     

  • Minder energiekosten: energiezuinig dubbel glas en vooral hoogrendementsglas zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing.
     

  • Hoogrendementsbeglazing heeft impact op uw epc/energielabel: een meerwaarde voor uw woning!
     

  • De dubbelglasnorm bepaalt dat iedere Vlaamse woning vanaf 01/01/2020 moet beschikken over dubbel glas. Indien dit niet het geval is, zal dit zwaarder meespelen in het beoordelen van de woningkwaliteit en vanaf 2023 kan dit zelfs resulteren in een ongeschiktverklaring van de woning.

deel3

Ruiten troef bij Dams Glascentrale

Wie glas zegt, zegt Dams Glascentrale! Wij streven continu naar de hoogste graad van kwaliteit. Dat voelt u meteen aan elk detail van onze service. U geniet van een betrouwbare aanpak en een vlekkeloze uitvoering van al uw glaswerken! Wij bieden u met plezier professioneel advies op maat van uw persoonlijke situatie.

professioneel advies
achtergr3.jpg

Contact

Uw dure energiefactuur doen dalen? Ga vandaag nog voor dubbele beglazing of hoogrendementsglas en verdien uw nieuwe ramen terug!
bottom of page